Ni vet när man har semester och ÄNDÅ inte hinner blogga?

Händer det er ofta också? Haha.

Sen vi kom hem från Island har dagarna liksom lite rullat på bara. Om vi kikar lite på bilderna i min mobil så får ni se vad vi har gjort.

Vad ser vi här? En stor syrenbuske som det växte ett ännu större träd i! Anders bestämde sig idag för att så kan det inte se ut, och högg helt sonika ner trädet. Såhär blev det:

Ett lite mer samlat intryck. Under tiden vi har varit borta har vi haft en firma här som tog ner 7 barrträd, 1 äppleträd, 1 björk och 2 kastanjeträd på tomten. Det blev kanonfint, visar bilder senare för jag har inte fotat det. Det hände annat under tiden vi var borta också, min fantastiska svärmor var här och planterade blommor på framsidan. Det var så himla snällt av henne, jag har liksom inte hunnit med! 


Och så har vi tvättat husvagnen idag! 

Notera Anders galna bonnebränna! 

Och sen blir det mycket tid i stallet. Saknade Amber så himla mycket när vi var borta! Men sen jag kom hem har hon fått nya skor och jag har ridit ut och trimmat ett pass idag, imorgon ska hon få hoppa lite! Då blir hon nog glad! Idag hade jag perfekt hjälp med framskrittningen också!

Ska försöka ta tag i det där Islandsinlägget, har så mycket att visa och berätta! Men nu är det dags att sova!

Strömpan

Kommentera