Island!

En veckas tystnad på Strömpans Space men nu är jag tillbaka. Vi har varit på semester och utforskat Island och det är helt galet vilket vackert land vi har fått se och uppleva!

Resan är inte bara en helt vanlig semesterresa utan också vår bröllopsresa! Jag måste därför säga TACK till familj och vänner som gav oss bidrag till resan och gjorde den här resan och alla upplevelser möjliga för oss! 

En vecka gick fort, som alltid när man är på semester. Vi har verkligen fått se mycket av både den isländska naturen med allt från varma källor och iskalla vattenfall till lavalandskap, svarta stränder och vulkaner och såklart det otroligt vackra Reykjavik. Och sist men absolut inte minst, så avslutades veckan med en ridtur på islandshästar. Underbart. 
Jag visar några bilder nu men sen kommer det fler inlägg där jag visar mer från dag till dag vad vi har gjort och sett på Island. Måste få ihop alla bilder på samma ställe först! 

I Reykjavik med berget Esja i bakgrunden.

Hallgrimskirkja i Reykjavik, 76 meter högt är tornet. Ja, jag vågade åka upp i det! Kände mig våglig ;-).

Gullfoss. Jag har en fluga i pannan ja.

Den svarta stranden i Vik på södra Island.
Kommer mer en annan dag! 

Strömpan

Kommentera