Måndag och ny semestervecka

Japp, då hoppar vi in i semestervecka nummer två! Jag startar den med sovmorgon, kaffe och ägg till frukost och nu ska jag strax till stallet och rida med Emelie, hur härligt som helst.

Om 48 timmar är vi på väg till Island, kan ni fatta! Inte jag. 

Nu tänkte jag visa lite vad jag gjort i det nyrenoverade rummet. 

Hittade ett sidobord på loppis som fick ”den vanliga” behandlingen, dvs slipa, grundmåla och vitmåla. 

Och här är det klart och på plats! Stolen är också loppad för något år sedan, men den här jag inte gjort något med och tänker inte göra det heller, den är så fin som den är. Spegeln satt kvar i huset när vi köpte det. Jag har borrat hål i ramen och satt i en ljusslinga (från Ikea), väldigt enkelt och det blev fint och effektfullt!  

Vi kikar på några bilder till… piffade till en gammal Glossy Box såhär:

Bilder på hela rummet kommer lite längre fram!

Ha en fin dag!

Strömpan

One comment

  1. Katie says:

    Hoppas att du får det toppen på Island! För några år sedan gick jag över från dressyr till islandshästar av en ren slump då en kompis behövde få sin islandshäst inriden =) han blev snart min, jag som aldrig skulle ha islandshäst! Idag satsar jag på SM =) Hoppas kunna åka till Island en dag =)

    Precis hittat hit till din blogg, vilka underbara bilder!

Kommentera