Kollage!

Ibland så kan inredningsidéer bara panga till en rakt i pannloben när man är som minst beredd. Det hände när jag satt och funderade lite löst på att jag skulle vilja ändra om i vårt vardagsrum litegrann. Helt plötsligt bara stormade idéerna i hjärnan. Jag har lärt mig med tiden att det gäller att skriva ner alla tankar direkt, annars kan jag bli lite lätt stressad över dem i stället då jag blir rädd att jag ska glömma bort dem. Men idag gjorde jag ett litet bildkollage istället för att skriva ner allt. Så här blev det!

inspokollage vardagsrum

Som ni ser har jag lite marockanskt kakel i bilden. Har kommit på ett ganska kul sätt att få in detta i vår inredning. Jag har också kommit på ett sätt att skaffa sig sådant kakel utan att bli ruinerad, det är ju ganska dyrt att köpa. Jag visar er såklart när det är klart!

 

 

Strömpan

Kommentera