Nyrenoverat!

Jag hoppar över att babbla så mycket, även förebilder hoppar jag över för ni fattar ju att det var fult innan, annars renoverar man ju inte! 

Sminkbordet är ett avlastningsbord jag hittade på loppis och gjorde om. Stolen är också ett loppisfynd som jag haft ett tag. Spegeln har jag själv borrat hål i och satt2i lampor, blev väldigt nöjd med den alltså!

Det här skåpet hade jag sen innan, men vi har satt ben och dörrknoppar på. Dörrknopparna med små ugglor är från Clas Ohlson. Lampan är loppad och tavlan har jag själv gjort, den har jag visat innan. 

Gardiner från Ge-Kås. Tänkte länge länge  (till Anders stora förtret, han hade slitit av sig håret om han hade haft nåt!) innan jag bestämde mig för dessa, men när jag hängde upp dem förstod jag inte varför det beslutet var så svårt, det blev ju klockrent. Inte bestämt mig än om jag ev ska sätta dit omtag. 

Ljusstakarna är loppade. Bordet har jag fått av farmor.

Soffan har jag FÅTT! Kan ni fatta? Det var en granne som gav bort den mot att man kom och hämtade den. Vi kastade på hästtransporten och drog direkt. Det var ett tag sedan så den här stått på vinden, men så föreslog Anders att den skulle få stå i det nya rummet och det blev ju superfint! Kuddar från Ge-Kås.

Min bröllopsklänning får hänga som dekoration på väggen. Älskar den!

Det var det hela!

Strömpan 

One comment

Kommentera