Semestern slut – ska Strömpans Space överleva?

Ja det är väl frågan som alla undrar över just nu (eller?!).

Själv har jag inget svar. Vi får se. Men än så länge finns det vilja och motivation och inspiration.

Har haft en ljuvlig semester. Började med en och en halv vecka hemma där Spacet återupplivades och det blev en del gjort, städning, målning av möbel och iordningställande av rum. Som jag fortfarande inte visat, men snart, snart! 

Därefter åkte vi till Island en vecka, det här väl inte undgått någon som besökt Spacet det senaste. 

Efter det var vi hemma i några dagar och sedan packades husvagnen och iväg for vi. Vi började med att stanna till i Ullared för jag behövde gardiner och lite lull-lull till det nya rummet. Tog ett tag att bestämma sig men jag hittade ett par riktigt fina samt några kuddar. Ni kommer få se, som sagt, jag måste bara lägga upp gardinerna, sen!

Vi hängde kvar i Ullared ett tag, det var faktiskt en riktigt fin camping och Anders hade cyklarna med sig så att han kunde köra MTB i bokskogarna omkring Ullared, och tro det eller ej men en dag var till och med jag med ute i skogen och körde MTB! Ramlade bara en gång! Och hade kul!

Sen gick färden vidare mot själva höjdpunkten på resan, FALSTERBO. Vi fick några riktigt fina dagar där med fint väder, bad, hästar, shopping och framförallt en härlig avkoppling inför arbetsveckan som nu har börjat! Vi kör ett litet bildmaraton!

I Varberg

Färgade håret rosa

I Falsterbo

Badat

Tittat på söta hästar

Peder & Allan i nationshoppningen 

Spaning på snygga grejer 

Kolla dressyr

Kolla på Derby

Bada igen

Det var allt för den här gången!

Strömpan

Kommentera